kontakta oss


Kontakta oss


GoesArt har flera produkter som kan hjälpa personer med utmaningar i vardagen.

Vill ni ha en kostnadsfri demonstration? Eller vill ni beställa en Tovertafel eller inmu direkt? Kontakta oss så hjälper vi er!


Ni når oss på 0340-225979 eller anmäla intresse via formulär.

 
 
Via telefon
Via email
 
 
 
Jag godkänner att ni sparar mina kontakt uppgifter för att ge mig mer information kring ert produktutbud till vård- och omsorg.
 

GoesArt AB

Box 167

432 24 VARBERG

info@goesart.com

0340-22 59 79


Vi vill förmedla spelglädje och

ge upplevelser.


Tillsammans med Active Cues vill vi sammankoppla generationer, hitta glädje och främja utveckling av seriösa spel. För alla nya Tovertafel platser så utser vi en egen kompis som besöker demensboendet under två månader och spelar tillsammans.


Om ni vill vara med eller är intresserade av att veta mer.

Ta gärna kontakt så ser vi om ni blir vår nästa Tovertafel kompis.


Interaktiv musik ett verktyg som ger haptisk effekt.


inmu - står för Interaktiv musik, och är ett unikt verktyg utvecklat i första hand till människor som drabbats av kognitiv svikt som demens. Produkten har utseendet av en rund kudde, och till skillnad från många andra tekniska hjälpmedel behövs här inga knappar eller fjärrkontroller. Bara genom att ha den nära dig och vidröra den skapar den sensorisk stimulering och haptiska effekter genom vibration och musik. I kärnan av den runda mjuka kudden spelas till följd av små rörelser, djupa meditativa toner tillsammans med vibrationer.


Lämnade personuppgifter används för att kontakta er i enlighet med samtyckes förfarande, ta del av utdrag från GDRP policy.

© All Rights Reserved, GoesArt AB 2018  - GDRP Policy